Zvyčajne odpovieme do 5 minút
Dobrý deň! 👋
Potrebujete pomoc s likvidáciou ploštíc?
Infolinka - onlinechat
📞 +421 915 450 067
Ohnisková deratizácia priestorov
Aj keď nie ste naším stálym klientom, radi vám pomôžeme v prípade výskytu neželaných hlodavcov. Využívame kombináciu ohniskovej a bariérovej deratizácie, vďaka ktorej cielene zasahujeme problémové miesta a zároveň chránime okolité priestory pred ďalším prenikaním škodcov. Naši odborníci vám zároveň poskytnú odporúčania, ako čo najefektívnejšie minimalizovať riziko opätovného výskytu hlodavcov v budúcnosti.
Kompletný servis a dokumentácia k deratizáciiZabezpečujeme vypracovanie kompletnej dokumentácie. Tá zahŕňa deratizačný plán, protokol o vykonanom zásahu vrátane odborných odporúčaní, ako aj zmluvu o výkone deratizácie.
Materiál:
Deratizačné staničky, živolovné pasce, lepové, klepové, poprípade ďalšie nástrahy. a pod.
Komplexná odborná starostlivosť od našich profesionálovNaši skúsení odborníci zabezpečujú celý priebeh zásahu – od úvodnej obhliadky priestorov, cez samotné DDD úkony (deratizáciu), až po následný monitoring, pravidelnú výmenu nástrah a odborné odporúčania pre dlhodobú ochranu objektu.
Periodicita:
Každých 6 mesiacov
HORECA segment – naše najčastejšie partnerstváHotely, reštaurácie a kaviarne patria medzi našich najčastejších klientov. V týchto prevádzkach je zabezpečenie pravidelnej deratizácie a dezinsekcie nevyhnutné nielen z dôvodu ochrany zdravia zákazníkov a zamestnancov, ale aj v súlade s legislatívnymi požiadavkami.Prevádzky v rámci HORECA segmentu spadajú pod systém kritických kontrolných bodov HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points). Ten vyžaduje pravidelný výkon DDD služieb (minimálne deratizáciu), a to minimálne štyrikrát ročne (kvartálne) – v niektorých prípadoch dokonca na mesačnej báze (12× ročne).Pre HORECA prevádzky – hotely, reštaurácie, kaviarne, ale aj bufety, jedálne, stánky s občerstvením či maloobchodné predajne – ponúkame výber špecializovaných balíčkov starostlivosti, ktoré zohľadňujú špecifiká jednotlivých typov zariadení.
Pre HORECA segment (Hotely, Reštaruácie, Kaviarne, ale aj jedálne, bufety, stánky s občerstvením, predajne a pod.) ponúkame viaceré balíčky našej starostlivosti.
Kompletný servis a dokumentácia k deratizáciiZabezpečujeme vypracovanie kompletnej dokumentácie. Tá zahŕňa deratizačný plán, protokol o vykonanom zásahu vrátane odborných odporúčaní, ako aj zmluvu o výkone deratizácie.
Materiál:
Deratizačné staničky, živolovné pasce, lepové, klepové, poprípade ďalšie nástrahy. a pod.
Komplexná odborná starostlivosť od našich profesionálovNaši skúsení odborníci zabezpečujú celý priebeh zásahu – od úvodnej obhliadky priestorov, cez samotné DDD úkony (deratizáciu), až po následný monitoring, pravidelnú výmenu nástrah a odborné odporúčania pre dlhodobú ochranu objektu.
Periodicita:
Každých 3 mesiacov
Potravinárska výroba a HACCP – povinnosť pravidelnej DDD ochranyPrevádzky ako potravinárske výrobne, pekárne a ďalšie zariadenia spracúvajúce potraviny podliehajú systému HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points), ktorý stanovuje prísne požiadavky na hygienu a bezpečnosť potravín.V rámci tohto systému je nevyhnutné vykonávať pravidelné DDD zásahy, pričom minimálny zákonný štandard je deratizácia štyrikrát ročne (kvartálne). Táto povinnosť slúži na prevenciu výskytu škodcov a zabezpečenie nezávadnosti výroby.
Kompletný servis a dokumentácia k deratizácii.Zabezpečujeme vypracovanie kompletnej dokumentácie. Tá zahŕňa deratizačný plán, protokol o vykonanom zásahu vrátane odborných odporúčaní, ako aj zmluvu o výkone deratizácie.
Materiál:
Deratizačné staničky, živolovné pasce, lepové, klepové, poprípade ďalšie nástrahy. a pod.
Komplexná odborná starostlivosť od našich profesionálov .Naši skúsení odborníci zabezpečujú celý priebeh zásahu – od úvodnej obhliadky priestorov, cez samotné DDD úkony (deratizáciu), až po následný monitoring, pravidelnú výmenu nástrah a odborné odporúčania pre dlhodobú ochranu objektu.
Periodicita:
Každých 3 mesiacov
Potravinárska výroba a HACCP – povinnosť pravidelnej DDD ochranyPrevádzky ako potravinárske výrobne, pekárne a ďalšie zariadenia spracúvajúce potraviny podliehajú systému HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points), ktorý stanovuje prísne požiadavky na hygienu a bezpečnosť potravín.V rámci tohto systému je nevyhnutné vykonávať pravidelné DDD zásahy, pričom minimálny zákonný štandard je deratizácia štyrikrát ročne (kvartálne). Táto povinnosť slúži na prevenciu výskytu škodcov a zabezpečenie nezávadnosti výroby.
Kompletný servis a dokumentácia k deratizácii.Zabezpečujeme vypracovanie kompletnej dokumentácie. Tá zahŕňa deratizačný plán, protokol o vykonanom zásahu vrátane odborných odporúčaní, ako aj zmluvu o výkone deratizácie.
Materiál:
Deratizačné staničky, živolovné pasce, lepové, klepové, poprípade ďalšie nástrahy. a pod.
Komplexná odborná starostlivosť od našich profesionálov .Naši skúsení odborníci zabezpečujú celý priebeh zásahu – od úvodnej obhliadky priestorov, cez samotné DDD úkony (deratizáciu), až po následný monitoring, pravidelnú výmenu nástrah a odborné odporúčania pre dlhodobú ochranu objektu.
Periodicita:
Každých 6 mesiacov
Kompletný servis a dokumentácia k deratizácii.Zabezpečujeme vypracovanie kompletnej dokumentácie. Tá zahŕňa deratizačný plán, protokol o vykonanom zásahu vrátane odborných odporúčaní, ako aj zmluvu o výkone deratizácie.
Materiál:
Deratizačné staničky, živolovné pasce, lepové, klepové, poprípade ďalšie nástrahy. a pod.
Komplexná odborná starostlivosť od našich profesionálov .Naši skúsení odborníci zabezpečujú celý priebeh zásahu – od úvodnej obhliadky priestorov, cez samotné DDD úkony (deratizáciu), až po následný monitoring, pravidelnú výmenu nástrah a odborné odporúčania pre dlhodobú ochranu objektu.
Periodicita:
Každých 6 mesiacov